Plåtskylt


Plåtskyltar tillverkas vanligtvis i lackerad aluminium och kan levereras plana, kantbockade eller som kompositmaterial (Dibond). Dekoren tillverkas i printad eller skuren vinyl.

I vissa fall använder vi pvc där det krävs lägre vikt eller om skylten är temporär.
Skyltarna kan sedan belysas med våra LED-spotlights eller ljusrännor.


Belyst skylt


En fasadskylt kan i princip se ut hur som helst, endast din fantasi sätter gränserna. De kan vara inner-belysta, påbelysta, bak- eller frontbelysta. Vi kan ombesörja en survey och ett fotomontage så man får en känsla för hur det kan se ut.
Dessutom kan man använda våra skisser när man söker skyltlov.

 

Sen hösten 2015 levererar vi även Are Signs skyltar

ARE®Signs är en unik skyltlinje med patenterade skyltlösningar anpassade för dagens LED-baserade ljuskällor. ARE®Signs finns som både hela ljuslådor och utskuren grafik och bokstäver, allt belyst framifrån, bakifrån eller både och. Variationsmöjligheterna är nästan obegränsade på vad som går att skapa med ARE®Signs unika teknik.
ARE®Signs representerar även det man brukar benämna ”Ecodesign” som syftar till att optimera produkter för att de ska innehålla mindre energikrävande beståndsdelar, samtidigt som prestandan ökas. ARE®Signs har också stora fördelar när det gäller transport och montering, eftersom de är väsentligt mycket lättare än de traditionella skyltlösningarna.

Toolsskylten i bildspelet är ett exempel på hur denna typ av skylt kan se ut.

Invändig skyltning


Den främsta funktionen för skyltar inomhus är att hänvisa, uppmärksamma och stärka företagets grafiska uttryck.
Detta kan synliggöras på en mängd olika sätt, t.ex via taktila skyltar, graverade skyltar, utrymnings-/varselskyltar, hänvisningsskyltar, frigolitskyltar, fönsterdekorer/synmarkeringar.

Dekor & Dekal


I våra printers tillverkar vi dekorer och dekaler anpassade för de önskemål och krav ni ställer. Även här finns en mängd material i olika kvaliteer och egenskaper, t.ex. reflex, krom, struktur, matta eller blanka material.

Dekaler kan också tillverkas med unika egenskaper som tål tuffa tag i industriella miljöer.Rollup & Spider


Ett förhållandevis billigt och enkelt sätt att profilera sitt företag vare sig det är på det egna kontoret eller vid mindre mässor och kundbesök.

Flagga & Banderoll


Vi producerar banderoller i en mängd olika material, pvc, tyg, mesh, canvas, beroende på användningsområden.
Storleken på en banderoll kan vara i princip hur liten eller stor som helst.

Vi tillhandahåller även flaggstångsflaggor och beachflaggor i en mängd olika varianter.Mässa


Kontakta oss när det gäller mässor, stora som små. Vi tillhandahåller allt från mässväggar, mattor, trycksaker, skyltsystem eller inredning, vi är din kompletta leverantör.

Montage


Våra egna montörer och applikatörer gör det möjligt för oss att leverera dina produkter hela vägen, från skiss till färdigt uppdrag.

Genom vårt stora kontaktnät i hela Sverige, och att själva vara en spindel i det stora montagenätet, kan vi ombesörja och projektera stora omprofileringar som kräver insatser på många orter i landet.Är du intresserad?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!
För snabbaste hantering, lägg gärna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhållit den tidigare.

Ev. filer