Skylt & Dekal

Visa vem du är, vad, hur eller vart med en tydlig skylt eller dekal. Ge ditt budskap lyskraft, så det syns! Oavsett om du vill ha en stor vägskylt vid motorvägen eller en enklare dekor på entrédörren så kan vi hjälpa dig. Hur du väljer att skylta sänder viktiga signaler om företaget och ditt varumärke till mottagaren, så se till att du har en professionell skylt som syns och som gör ett starkt intryck. Vi är experter på skyltar och dekaler sedan 1987 - vi gör det enkelt för dig och skapar skyltar som håller!

 

Att välja rätt skylt kan vara en djungel – vi hjälper dig!

Vi visar dig materialen, skyltarna och möjligheterna som lyfter fram ditt budskap på bästa sätt.
Du får hjälp hela vägen från design till bygglov och montage så att din exponering blir snygg, rätt och kostnadseffektiv.

Er skylt kan vara det första er kund ser så visa vem du är, vad, hur eller vart med en tydlig skylt eller dekal. Det kan vara allt i från en enkel namnskylt till en byggskylt eller fasadskylt.
Ge ditt budskap lyskraft, så det syns! Möjligheterna är oändliga – oavsett om du vill ha en stor vägskylt
vid motorvägen eller en enklare dekor på entrédörren så kan vi hjälpa dig.

Scrolla ner för att läsa om de olika typer av skyltar & dekaler som vi erbjuder. Eller tryck på någon av knapparna nedan så hamnar du rätt direkt.

Dekor & Dekal

I våra printers tillverkar vi dekorer och dekaler anpassade för de önskemål och krav ni ställer. Även här finns en mängd material i olika kvaliteer och egenskaper, t.ex. reflex, krom, struktur, matta eller blanka material. Dekaler kan också tillverkas med unika egenskaper som tål tuffa tag i industriella miljöer. Som tillval kan vi till exempel laminera dina dekaler som skyddar dina dekaler mot slitage - för ökad livslängd

Plåtskylt

Vi tillverkar alla typer av plåtskyltar. Bland annat: Informationstavlor, vägskyltar, fasadskyltar, parkeringsskyltar, dörrskyltar, båg-/stolpskylt, smidesskyltar och reklamskyltar SKyltarna kan vara obelysta eller belysta med LED, vi väljer lösning beroende på var skylten ska sitta och vilken effekt du vill nå. Dagens teknik ger oss möjlighet att utforma kreativa lösningar på ett miljövänligt och effektivt sätt med låg energikostnad och lång hållbarhet. Plåtskyltar tillverkas vanligtvis i lackerad aluminium och kan levereras plana, kantbockade eller som kompositmaterial (Dibond). Dekoren tillverkas i printad eller skuren vinyl. I vissa fall använder vi pvc där det krävs lägre vikt eller om skylten är temporär. Skyltarna kan sedan belysas med våra LED-spotlights eller ljusrännor. Vi har ett brett sortimant av olika informations-skyltar för uppmärkning av t.ex. nödutgångar, brandsäkerhet, varningar, förbud, information, med mera. Samtliga skyltar kan beställas med reflekterande tryck, eget mått och vi kan även göra skylten dubbelsidig.

ARE®Signs

Sen hösten 2015 levererar vi även Are Signs skyltar! ARE®Signs är en unik skyltlinje med patenterade skyltlösningar anpassade för dagens LED-baserade ljuskällor. ARE®Signs finns som både hela ljuslådor och utskuren grafik och bokstäver, allt belyst framifrån, bakifrån eller både och. Variationsmöjligheterna är nästan obegränsade på vad som går att skapa med ARE®Signs unika teknik. ARE®Signs representerar även det man brukar benämna ”Ecodesign” som syftar till att optimera produkter för att de ska innehålla mindre energikrävande beståndsdelar, samtidigt som prestandan ökas. ARE®Signs har också stora fördelar när det gäller transport och montering, eftersom de är väsentligt mycket lättare än de traditionella skyltlösningarna.

Belyst skylt

En fasadskylt kan i princip se ut hur som helst, endast din fantasi sätter gränserna. De kan vara inner-belysta, påbelysta, bak- eller frontbelysta. Ljusskyltar går att göra med akrylfront eller spännduksfront ( dukfront ). Den elbestyckas med kallvita LED moduler. Vi kan tillverka ljusskyltarna så som formsvetsad logotyp, med rundade hörn, dubbelsidiga, oval, i akryl mm. Vi kan ombesörja en survey och ett fotomontage så man får en känsla för hur det kan se ut. Dessutom kan man använda våra skisser när man söker bygglov.

Är du intresserad?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!
För snabbaste hantering, lägg gärna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhållit den tidigare.

Ev. filer