Branding


Våra kunders varumärken är mycket mer än bara en logotyp. Varumärket är fyllt med värderingar. Våra produkter har med sin mångfald massor av möjligheter att visa dessa värderingar.

Lyckas vi med produkterna får mottagaren en känsla av dessa värderingar. Oavsett om det handlar om dina värderingar, prestationer, eller ditt engagemang i samhället, med rätt produkter ger dessa en tydlig signal till mottagaren.

Genom ”branding” tar vi mottagaren närmare våra kunders varumärke och värderingar. Målet är att mottagaren lär känna våra kunder genom produkterna, vilket gör att de lättare kommer välja just dig och även rekommendera just dig! Följaktligen kommer människor att vara mer benägna att välja dig.

Dina medarbetare är dina största varumärkestillgångar. Berättelser genom ”branding” tjänar därför som ett viktigt verktyg för att stärka ditt varumärke både internt och externt.Kläder


Märkesvaror kräver engagemang, erfarenhet och förmåga att förstå både avsändarens behov och mottagarens förväntningar i varje ögonblick.

Vi paketerar allt detta till dig som slutkund.


Arbetskläder


BUG erbjuder dig en egen designad samling av arbetskläder med alla finesser. Dina arbetskläder kommer inte bara uppfylla alla de krav som du ställer på säkerhet och certifieringar utan även spela en viktig och integrerad roll i ditt varumärkesarbete.
En enhetlig arbetsklädsel förstärker känslan av gemenskap och tillhörighet bland dina anställda, samtidigt som enhetlighet bidrar till att stärka ditt varumärke i samma riktningar.Presentreklam


Förmågan att locka kunder med en belöning eller gåva i samband med ett köp driver din försäljning. Det måste vara attraktivt och kreativt utformade i enlighet med din grafiska profil och som producerats i enlighet med dina etiska riktlinjer, plus det finns krav på säkerhet och kvalitet.Leverantörer


Berkeley
Black Hill
Boomerang
Brothers
Bux Bom
Ernst Alexis
Johnells

New Wave
Nimbus
Pro Job
Sandryds
Sir of Sweden
Texstar

Är du intresserad?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!
För snabbaste hantering, lägg gärna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhållit den tidigare.

Ev. filer