Profil & Present

Vi är en totalleverantör av företagsreklam. Oavset om ni ska stå på mässa och dela ut en liten give-away, stärka er kundvård eller ge personalen julklappar så har vi produkterna. Med en gedigen erfarenhet och många samarbetspartners så kan vi hjälpa er med produkterna som hjälper till att stärka ert varumärke. Visste du tillexempel att få mediekanaler kan uppvisa så goda resultat som profilprodukter, Både vad gäller kännedomseffekter, attitydförändringar och beteende-effekter. Visste du tillexempel att 6 av 10 använder profilprodukter och var tredje person gör det varje dag? Ett fantastiskt sätt att få målgrupperna att exponeras för ditt varumärke! Är det något du undrar över, tveka inte att höra av dig!

 

Vi har hjälpt företag att synas i över 30 år – hur kan vi hjälpa dig?

Presentreklam

Ibland krävs det något alldeles extra. En avtackningsgåva, sommarpresent till personalen, ett jubileum, juletid eller bara ge bort en present Vi har en mängd produkter från både kända och exklusiva varumärken. Kanske känner du igen namn som Newport, Vinga of Sweden, Orrefors, Sagaform och ERNST, för att nämna några exempel. Vill du så kan vi även hjälpa dig med förädlingen och sätta din logga på produkten, oavsett om det gäller tryck, brodyr, dekal eller gravyr. En populär present är tillexempel en väskan - den ständiga följeslagaren som är utmärkt att profilera genom ett vävt märke, en brodyr eller tryck. Vi har flera olika sorters väskor och ryggsäckar - oavsett behov.

Företagsprofilering

2000-talet innebar internet och digitalisering vilket ledde till att de traditionella medierna har fått ta ett steg tillbaka till förmån för appar, hemsidor och sociala media. Att synas på dessa plattformar är viktigt men eftersom hjärnan sorter bort ca 95% av bruset blir det allt viktigare för företagen att synas i den verkliga världen också och inte bara i den virtuella. Balansen mellan dessa två kan vara lite knepig och där har produktmedia en avgörande roll. Om ett varumärke dyker upp i helt andra sammanhang - på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen, sjunker det in, växer och blir en positiv del av människors vardag- Genom att placera profilprodukter i relevanta sammanhang blir det lättare att ladda ditt varumärke med positiva associationer. Och vi kan hjälpa dig med produktmedia - med mer än 30 års erfarenhet i branschen vet vi hur man syns! Vad är då produktmedia? Alla sorters produkter som försetts med en logomärkning, färg och/eller design, i syfte att kommunicera ett specifikt varumärke eller företag kallas för produktmedia. Det är alltså ett paraplynamn som innefattar bland annat presentreklam & giveaways (promotionprodukter), kläder förädlade med logotyp - både profilkläder & arbetskläder, profilreklam, reklamartiklar, företagsprofilering, merchandise, och företagsgåvor. Vi hjälper dig med ett helhetskoncept! Som företag är det viktigt att ha en sammanhängade idé om hur du vill att dina kunder ska uppfatta dig. Tydlighet i ditt budskap och en tydlig profil. Vi kan hjälpa dig med att ta fram ett helhetskoncept med produktmedia som funkar för ert företag eller just det eventet som ni ska hålla i - allt från kläderna som personalen ska ha på sig till inredningen till den lilla giveawayen som ska delas ut! Oavsett om du driver en butik, ska på mässa eller hålla i en kampanj så kommunicerar personalen, kläderna, produkterna, inredningen och presentartiklarna ditt varumärke eller företag. Det är viktigt att det blir rätt.

Mat & Godis

Mat & Godis är perfekta gåvor till de som redan har allt och det är ofta väldigt uppskattat! Det finns i både stort och smått format - från godis i alla dess former, profilerat vatten och läsk till större lyxkorgar med mat. Reklamgodis funkar alltid på mässor och i receptionen på jobbet. Det är även uppskattat att dela ut på olika evenemang eller lägga med i en goodie-bag. Godis bygger ert varumärke på ett gott sätt. Profilerat vatten är uppskattad produkt att ha i utställningshallen, i butiken, i konferensrummet - eller att dela ut på mässan/golfbanan/eventet. Väljer man dessutom med sportkork är det stor chans att kunden behåller flaskan och återanvänder den! Matgåvor är en vanlig sommarpresent och julklappsgåva men det funkar ju året om! Om du har en bred kundkrets eller en personstyrka i varierande åldrar kan det vara svårt att välja present - då är matgåvor perfekt.

Giveaways

Ska ditt företag på mässa, hålla i ett event eller letar ni efter en liten present som får kunden att minnas er? Oavsett giveaway eller tillfälle så har vi ett brett sortiment av fina produkter i en mängd olika prisklasser. Vi kan även agera bollplank för att ta fram den perfekta prylen till just erat företag och/eller event. Det finns ju lika många produkter som det finns idéer och det kan vara svårt att veta vilken som blir bra. Många saker som spelar in - ekonomi, säson, mottagare och tillfälle. Vår mångåriga erfarenhet hjälper er att hitta rätt i produktmediadjungeln. En av de vanligaste och mest ”snodda” produkterna är den klassiska PENNAN. Som trots den digitala tidsålderna är en produkt som de allra flesta använder varje dag, och det bästa är ju om de använder pennan med din logga! Vi har allt från stiftpennor och bläckpennor till märkespennor. Andra klassiska giveaways är isskrapor, nyckelringar, sportflaskor, kundvagnsmynt, skohorn och reflexer.

Profilkläder

Profilerade kläder är något som dels stärker ditt varumärke men som också hjälper dina kunder att identifiera vem som tillhör ert företag - vilket kan vara viktigt i till exempel en butik, på en mässa, vid kundmöten eller på en nätverksträff. Vi har rätt plagg för rätt tillfälle! T-shirtar, pikéer, jackor och skjortor är några utmärkta redskap för att få dig att synas. Vi kan leverera allt från den enkla t-shirten med ett enfärgstryck, den stilrena skjortan med brodyr till den specialdesignade pikén. Vid kampanjer är profilkläder ett fantastiskt redskap för att förstärka kampanjbudskapet. Vi hjälper dig att ta fram rätt plagg med den bästa förädlingsmetoden. Kontakta oss för att veta mer hur vi kan hjälpa dig att synas!

Är du intresserad?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!
För snabbaste hantering, lägg gärna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhållit den tidigare.

Ev. filer