Branding


VÄra kunders varumÀrken Àr mycket mer Àn bara en logotyp. VarumÀrket Àr fyllt med vÀrderingar. VÄra produkter har med sin mÄngfald massor av möjligheter att visa dessa vÀrderingar.

Lyckas vi med produkterna fÄr mottagaren en kÀnsla av dessa vÀrderingar. Oavsett om det handlar om dina vÀrderingar, prestationer, eller ditt engagemang i samhÀllet, med rÀtt produkter ger dessa en tydlig signal till mottagaren.

Genom ”branding” tar vi mottagaren nĂ€rmare vĂ„ra kunders varumĂ€rke och vĂ€rderingar. MĂ„let Ă€r att mottagaren lĂ€r kĂ€nna vĂ„ra kunder genom produkterna, vilket gör att de lĂ€ttare kommer vĂ€lja just dig och Ă€ven rekommendera just dig! Följaktligen kommer mĂ€nniskor att vara mer benĂ€gna att vĂ€lja dig.

Dina medarbetare Ă€r dina största varumĂ€rkestillgĂ„ngar. BerĂ€ttelser genom ”branding” tjĂ€nar dĂ€rför som ett viktigt verktyg för att stĂ€rka ditt varumĂ€rke bĂ„de internt och externt.KlÀder


MÀrkesvaror krÀver engagemang, erfarenhet och förmÄga att förstÄ bÄde avsÀndarens behov och mottagarens förvÀntningar i varje ögonblick.

Vi paketerar allt detta till dig som slutkund.


ArbetsklÀder


BUG erbjuder dig en egen designad samling av arbetsklÀder med alla finesser. Dina arbetsklÀder kommer inte bara uppfylla alla de krav som du stÀller pÄ sÀkerhet och certifieringar utan Àven spela en viktig och integrerad roll i ditt varumÀrkesarbete.
En enhetlig arbetsklÀdsel förstÀrker kÀnslan av gemenskap och tillhörighet bland dina anstÀllda, samtidigt som enhetlighet bidrar till att stÀrka ditt varumÀrke i samma riktningar.Presentreklam


FörmÄgan att locka kunder med en belöning eller gÄva i samband med ett köp driver din försÀljning. Det mÄste vara attraktivt och kreativt utformade i enlighet med din grafiska profil och som producerats i enlighet med dina etiska riktlinjer, plus det finns krav pÄ sÀkerhet och kvalitet.Leverantörer


Berkeley
Black Hill
Boomerang
Brothers
Bux Bom
Ernst Alexis
Johnells

New Wave
Nimbus
Pro Job
Sandryds
Sir of Sweden
Texstar

Är du intresserad?

Fyll i vÄrt formulÀr sÄ kontaktar vi dig sÄ snart vi kan!
För snabbaste hantering, lÀgg gÀrna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhÄllit den tidigare.

Ev. filer