Möbler & Inredning

En skylt visar kunden vart man ska gå - en inredning ger kunden en upplevelse och visar vem du är. Du kanske vill ge kunden en avslappnad känsla när de kommer in till dig, eller en sofistikerad stil, en harmonisk atmosfär, en proffesionell yta eller vill du kanske förmedla en aptitretande lokal, där dina restaurangkunder gärna spenderar sin fredagskväll? Hur du väljer att inreda sänder signaler till kunden om vem du är som företag och ger kunden en känsla för ditt varumärke , så se till att du har en inredning som är rätt för dig och som förmedlar den känslan du är ute efter. Vi är experter på möbler och inredning sedan mer än 30 år - vi gör det enkelt för dig och skapar en inredning som passar dig och ditt företag!

 

Att välja rätt inredning för att skapa rätt känsla kan vara svårt – vi hjälper dig!

Vi visar dig materialen och möjligheterna att skapa en lokal som lyfter fram ditt varumärke och skapar den atmosfär du vill förmedla till dina kunder.
Du får hjälp hela vägen från design till bygglov och montage så att din exponering blir snygg, rätt och kostnadseffektiv.

Scrolla ner för att läsa om de olika typer av skyltar & dekaler som vi erbjuder. Eller tryck på någon av knapparna nedan så hamnar du rätt direkt.

 

Möbler

Oavsett om du är ute efter att förnya konferensmöblerma, entrémöblerna, receptionsdisken, kontorsmöblerna eller hotelrummet så kan vi hjälpa dig. Vi har en egen möbelkollektion, med lagerförda artiklar i Örebro med standardtyger men också en tapetserarverkstad strax utanför Laxå där vi kan klä om möblerna med tyger som passar ditt företag och inredning. Vi kan också tillverka möbler helt efter dina idéer och ditt företagskoncept! När du kommer med en idé för en möbel, så skissar vi upp den i våra program och skickar den till vår fabrik. Efter bara 3 veckor kan du få se din idé i verklighet, i form av en prototyp. Tillsammans så diskuterar vi möblen och gör de eventuella förändringar som behövs.

Inredning

Vi bygger kundanpassad inredning helt efter dina önskemål. Under åren har vi varit med och byggt inredningar för bland annat butiker, gallerior, hotell, kontor och restauranger. Vi inreder ditt utrymme från golv till tak! Oavsett vilken stil du är ute efter så kan vi hjälpa dig, våra kompetenta inredare och projektledare guidar dig från idé till installation och en färdiginredd lokal. Med egen tillverkning kan vi göra specialanpassade receptionsdiskar, garderober och även fåtöljer, soffor och stolar. En skylt talar om för dina kunder vart du är - Din inredning talar om för dina kunder vem du är. En inredning ger kunden en upplevelse, en känsla. Vi hjälper dig att uppnå den rätta känslan.

Konceptdesign

Våra arkitekter kommunicerar varumärken genom arkitektur och design i unika inredningar och byggnader. För att återspegla varumärket i användarupplevelsen börjar vi med att ta fram designriktlinjer och det handlar om design- beslut på hög nivå, som avgränsar antalet möjliga inriktningar på konceptarbetet. I detta läge börjar vi även titta på det grafiska manéret. Vi kan även skapa style tiles, som är en visuell referens till den färdiga designen - någon stans mellan en moodboard och en skiss. Den berättar om den färdiga produkten genom tillexempel färgkartor, idéskisser, bildspråk, referensbilder m.m. Detta riktar in den grafiska framtoningen och ger en föraning om detaljdesignen. När vi sedan tillsammans med dig som kund är överrens om den mest attraktiva slutprodukten gör vi mer konkreta förslag av de bästa idéerna. Vi vill att resultatet ska bli visuellt attraktivt och täcka viktiga delar av konceptet. Våra arkitekter ritar upp idéerna i ett program som visualiserar idéerna i 3D, detta gör det lättare för dig sm kund att se hur den färdiga produkten kommer att se ut. Det finns inte så mycket mer att säga - titta på bilderna till höger, de får tala för sig själva.

Projektledning

Back Up levererar inte bara inredning till kedjekunder, vi levererar också inredning till butik, hotell samt övrig offentlig miljö. Vi löser det mesta! Vi hjälper till med ritningsunderlag för inredning, förstudier och projektering för bygg. Vi har stor erfarenhet av att driva större ombyggnadsprojekt som inkluderar rör, el samt ventilation. Vi hjälper er med AF-handlingar, ram- och rumsbeskrivningar, samt underlag för bygglov. Dessa är till stor hjälp för er när projektet sedan ska upphandlas. Vi producerar också 3D-ritningar och film.

Är du intresserad?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!
För snabbaste hantering, lägg gärna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhållit den tidigare.

Ev. filer