Lager & Logistik

De flesta av våra avtalskunder har valt att lägga sina profilprodukter i en egen webshop. Då kan ni anpassa ert profilsortiment med allt från skyltar till giveaways efter helt egna önskemål. En egen produktkatalog i pappers eller PDF form kan vara till stor hjälp när det gäller att följa företagets profil både när det gäller skyltning, bildekor & arbetskläder mm. Som avtalskund har Ni möjlighet att ha era profilprodukter helt eller delvis lagerhållna av oss, detta för att kunna ha riktigt korta leveranstider samt att få mest kostnadseffektivitet på Era standardprodukter.

 

Vi hjälper dig med e-handel, lagerhållning och logistik!

 

Lagerhållning

Med våra lokaler på Aspholmen, strax utanför Örebros stadskärna. Har vi möjlighet att hjälpa dig med larghållning och logistiklösningar. Kontakta oss för mer information!

E-handel

Tillsammans med dig bygger vi upp ditt företags e-handel. Det kan vara alltifrån namnskyltar till fasadskyltar, visitkort och kuvert till arbetsjackor och vattenflaskor. Du bestämmer - vi fixar! Du väljer till exempel själv vilka produkter som ska visas, hur mycket varje anställd får beställa, och så vidare.

Övrigt

Har du frågor och funderingar kring vad vi kan erbjuda dig som avtalskund hos oss är du välkommen att kontakta oss!

Är du intresserad?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan!
För snabbaste hantering, lägg gärna till din vektoriserade logotyp om vi inte erhållit den tidigare.

Ev. filer